Om min blogg

joline-modellbildHej och välkommen till min blogg! Jag heter Joline och här skriver jag om lite allt möjligt. Jag har valt att döpa min blogg till thannharnn.se och det är därför att Thann och Harnn är två av mina absoluta favoritmärken. Just dessa två märken representerar ganska bra hur jag är som person.

Thann och Harnn är asiatiska märken som gör bland annat hudvårds- och spaprodukter som är fria från gifter och andra onödiga ämnen och dessutom inte testade på djur. De är naturliga helt enkelt, och man utgår från en holistisk syn som innebär att det ska vara en upplevelse för både kropp och sinne. Det handlar med andra ord både om fysiskt och mentalt välbefinnande. Skönhet är ett stort intresse för mig och det handlar inte bara om yta utan lika mycket om insidan, och därför tycker jag att mina favoritmärken summerar upp ganska bra hur jag ser på det hela och även vad den här bloggen handlar om.

Jag skriver nämligen mycket om skönhet, som till exempel hudvårdsprodukter, smink, kläder och så vidare, med min egen personliga touch på det. Det blir också andra saker om livet, vardagen och allt däremellan. Jag älskar allt som luktar gott och det är också ett stort skäl till att jag älskar Thann och Harnn. De har massor av underbart doftande oljor, tvålar, doftljus och annat som verkligen tillför välbefinnande för sinnet. Till mina favoritdofter hör bland annat lavendel, ros, muskot, apelsin, kokos, kanel och vanilj.

Så vad kan man säga mer om mig? Jag är född -88, jag jobbar som receptionist och jag bor tillsammans med min pojkvän Amir i en bostadsrätt i Halmstad. Jag trivs med mitt jobb (jag är lite av en allt-i-allo som svarar i telefon, tar emot besökare, sköter posten, beställer material, styr upp bokningar av konferensrum, osv) men har också en liten dröm om att utbilda mig till något inom kropps- och skönhetsvård. Det vore roligt att jobba med det eftersom det som sagt är ett stort intresse för mig, så vi får se hur det blir i framtiden.

Jag hoppas att du som läser det här gillar min blogg och att du lämnar en kommentar när du ändå här! Vill du komma i kontakt med mig kan du maila på Joline@thannharnn.se.