Jag älskar tapeter!

Tapeter

Bild: Bygghemma.se

Som jag har nämnt tidigare så gillar jag att göra om och göra fint hemma, och jag tycker att det är roligt med DIY-projekt. Fördelen med att ha en bostadsrätt gentemot en hyresrätt är ju att man får mycket mera frihet när det gäller renoveringar och sådant, men man får förstås inte göra precis vad man vill. Väggarna är ju en sak som är enkel att förändra och som sätter ton på hela rummet, och jag tror inte ens att jag vågar tala om hur många gånger vi har bytt färg på väggarna sedan vi flyttade hit. Min pojkvän tycker att jag tröttnar för snabbt och jag kan väl i viss mån förstå honom, men å andra sidan så är det inte direkt för att jag tröttnar som jag vill byta ut utan för att det finns så himla mycket fint och jag vill ha allt! Man skulle väl kunna säga att jag har för få rum att göra om, och då måste jag göra om desto oftare.

Nu för tiden är det ju så enkelt att tapetsera. Det finns ju så kallade EasyUp-tapeter som inte behöver ligga och svälla och sådant där tråkigt utan man sätter bara upp dem på väggen direkt. Och det finns ju också så otroligt mycket att välja på nu för tiden vad gäller tapeter. Jag har beställt från bygghemma som har otroligt snygga tapeter till väldigt bra priser. Därifrån kommer bland annat vår fondvägg med björkstammar, en fantastiskt vacker tapet från Duro ur kollektionen Essens som faktiskt är en av deras allra första kollektioner. Jag älskar den verkligen, men det finns ju så mycket annat som jag vill ha också, så vi får väl se hur länge den blir kvar…